Slipp gula tänder med Tandblekning

Tillhör du också den stora skara av människor som ständigt döljer sina leenden från omvärlden eftersom du skäms för dina gula och missfärgade tänder? Misströsta inte, för nu är det både snabbt och enkelt att bleka tänderna!

Även om många fortfarande vänder sig till en tandläkare för att göra en tandblekning så är det allt fler som har upptäckt möjligheterna att bleka tänderna på egen hand hemma. Det finns ett stort utbud av olika tandblekningsprodukter på marknaden och det är bara du och din plånbok som bestämmer vilken produkt som passar dig bäst.

Den vanligaste metoden av tandblekning är med tandskenor som utformas enligt din egen mun och som du sedan applicerar blekningsgel i och använder i några timmar åt gången några gånger per vecka. Denna metod används även av tandläkare, men genom att köpa ett tandblekningskit på nätet och tillverka dina egna tandskenor hemma så kan du spara in flera tusenlappar.

Du kan även prova på tandblekning med skum, som används som vanlig tandkräm och som är en naturlig metod av tandblekning vilket innebär att skummet inte bara bleker missfärgningarna på tänderna utan tar bort dem helt och hållet genom att rengöra tänderna grundligt på både insidan och utsidan!

Läs mer om tandblekning på billig tandblekning

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar